Massörer och hudterapeuter

När det kommer till byggföretag så tycker jag bättre om de verksamheterna som specialiserar sig inom olika områden snarare än att vara verksamma som allserviceföretag där de kan lite om det mesta. För då känns det inte riktigt som att de är speciellt bra på något, utan bara kan lite grann om vissa saker.

När det kommer till skönhetssalonger så är jag dock precis tvärtom och då tycker jag snarare att det är väldigt mycket mer lockande med salonger har många olika behandlingar och erbjudanden. När de både har hudterapeuter och massörer. Vilket Kriti som jag brukar gå till faktiskt har. Tycker att det är väldigt skönt att kunna gå till Kriti ena veckan och då vaxa benen för att få dem lena och hårfria bara för att sen veckan efter gå dit igen och då för att få massage.

Förutom att det underlättar i att jag känner till Kriti som salong och deras massörer och hudterapeuter så vet jag då även hur behandlingarna fungerar och hur jag ska göra för att få goda resultat av det hela. Hur långt innan jag måste ringa för att de ska vara lediga och ha frita tider för mig, och då behöver jag egentligen inte göra så värst mycket mer än bara det och allting annat runt omkring blir bara en bonus.

Du gillar kanske också...