Fotografering som både fritidsintresse och yrke

För de allra flesta är fotograferingsintresset ingenting mer än bara en hobby, ett fritidsintresse och ingenting mer än det. Det finns så många olika fritidsintressen som man kan ha och det är ofta betydligt lättare sagt än gjort att förvandla dem till yrken så att man kan jobba med sitt yrke.

Det finns vissa som lyckas med att förvandla sina fritidsintresse till yrken också, ett exempel på det är August Järpemo Fotograf & Webbdesigner som är en fotograf i Uppsala. Han är en helt otroligt duktig fotograf som började med att fotografera på fritiden och gå olika kurser. Sen så utvecklades det och så började han att jobba med det och erbjuda sina tjänster som bröllopsfotograf och annat sådant liknande.

Jag skulle kunna tänka mig att jobba som fotograf här i Uppsala själv också men jag tror inte jag har den disciplinen som krävs för att kunna lyckas med det. Det är så otroligt mycket arbete som krävs innan det blir till någonting som man kan leva på som August Järpemo Fotograf & Webbdesigner kan göra. Och då finns även risken för att man ändå inte lyckas och kan leva på det och då har man stressat i flera månaders och års tid helt utan anledning.