Tysk spitz hundvalpar

Är så otroligt sugen på att köpa en hund, gärna en tysk spitz, men sambon är inte riktigt lika pepp på det. Funderar på om jag ska försöka att dra med honom till Dilopop Kennel, som föder upp och säljer just tysk spitz och visa upp valparna för honom. För tror att om han bara får se valparna så kommer han ha otroligt svårt att säga nej till att köpa en av dem.

Vet att det är väldigt mycket att sköta med en hund och att man blir väldigt bunden av det, men det är ingenting jag har några problem med just nu. Jag har lämnat ungdomslivet bakom mig och vill ändå inte iväg på några längre resor och är det kortare resor på någon vecka så finns det säkert alltid någon som kan ta hand om vår lilla tyska spitz. Antingen mina eller sambons föräldrar eller några av våra vänner. Det kommer nog att gå och ordna.

Det är ju valparna på Dilopop Kennel som fick mig att smälta lite extra n är jag var inne och kollade på deras hemsida och såg bilderna på dem. Hur otroligt söta de är. Valpar av alla raser är alltid gulliga men just tysk spitz är de absolut sötaste enligt mig. Lika söta som vuxna som de är som valpar också.
Håll tummarna för att jag lyckas övertyga sambon om att köpa en.