Nålskräck och akupunktur

Hade du frågat mig för en månad sen om jag kunde tänka mig att gå på behandlingar i akupunktur hade jag aldrig någonsin sagt ja, men nu har jag faktiskt gjort det. Vet inte vad det var som fick mig att strunta i min rädsla för nålar och bara boka en tid för akupunktur i Partille på en mottagning som hette Hälsokällan. De hade ganska bra med tider också så jag fick tid hos dem för min behandling redan två dagar efteråt och gick då dit.

Jag har alltid hatat nålar och varit rätt för att ens sticka mig i fingret sedan jag var liten så trodde att akupunkturen skulle bli hemsk, men det gick faktiskt bra. Kände inte av nålarna så mycket heller och jag blundande faktiskt under hela behandlingen just för att jag inte ville se nålarna i kroppen för att jag då nog skulle få panik. Men jag är ett bra exempel på att man kan vara nålrädd och ändå gå på behandlingar som inkluderar nålar, för att man vet vilka bra hälsofördelar det har.

Jag gick som sagt på behandlingar i akupunktur på Hälsokällan och jag tycker att det var väldigt bra. Konstigt nog var det ganska avslappnande trots att jag nog spände mig ganska mycket eftersom det var nålar. Men sen tycker jag nog att jag har lite mindre ont i kroppen nu. Vet inte om det är på riktigt, om det är så effektivt med akupunktur att det räcker med ett besök på Hälsokällan i Partille för att se effekt eller om det bara är inbillning.